Hop til hovedindholdet

Klang-oplevelser.dk logo

Klangmassage kurser v/Anne Viese


Klangmassagebehandler uddannelsen koncentrerer sig om tre områder.

Klang med Indsigt
Klangbad, Klangmassage og gongmeditation
- Målrettet for dig der søger viden, teori og praktisk øvelser indenfor klangskåle og behandling og meditation med klangskåle og gong. Du lærer dels at behandle dig selv og at behandle dine nærmeste.

Klang med Flow
Klangmassage liggende som siddende behandlinger, gongbad og meditation

- Målrettet for dig der arbejder med mennesker der har udfordringer med at ligge på maven. Her tilbydes klangbehandling, praktisk viden og teori i hvordan du bedst  hjælper eksempelvis gravide, handicappede børn og voksne eller mennesker der søger en alternativ behandlingsmulighed. 


Klang med Sjæl
Klangmassage og Klangmeditation
- Målrettet for dig der ønsker at hjælpe dine medmennesker eller klienter frem mod et liv i balance. Klangmassagebehandlingen har til formål at afstresse nervesystemet og at bringe klienten hjem i sin krop. Ideelt for mennesker der oplever PTSD (Post Traumatisk Stress Disorders), mental uro, stress og anspændthed. Behandlingen er blid, nænsom og tryghedsgivende. 

 

Klangbehandleruddannelsen varer 9 dage. Ved deltagelse alle 9 dage får du bevis og kompendium herpå. Som klangbehandler kan du tilbyde wellnessbehandlinger.

 

Tilmelding og yderligere info
- Skriv en mail tilAnnes@klang-oplevelser.dk 


Arrangør:
Klang-oplevelser.dk, 60661631, Annes@klang-oplevelser.dk

Sortér efter: Titel / Sted / Tidspunkt

+

Uge 21

+

Uge 25

+

Uge 27

+

Uge 32

+

Uge 33

+

Uge 34