Hop til hovedindholdet

Anne Viese - indehaver af Klang-oplevelser.dk logo

Tilbud på Klangmassage behandling på Frederiksberg


Alle skal have mulighed for at kunne give sig selv eller een, man har kær en Klangmassagebehandling, derfor får du en god rabat de næste par måneder.

 

Om Anne Viese:
Jeg er en kvinde i midten af 40'erne, bosiddende i Odense med min teenager-søn. Jeg har været fuldtidsselvstændig med www.Klang-oplevelser.dk siden starten af 2016. Tre år tidligere købte jeg min første Klangskål. Forinden levede jeg af at være selvstændig som billedkunstner, mens jeg ved siden af havde en bibeskæftigelse som alternativ behandler indenfor healing og clairvoyance. Jeg har siden jeg var ung interesseret mig i kroppen og pyskens påvirkning på kroppen i for af gener og ubehag. Når man ikke lytter til sin fysiske såvel som psykiske velbefindende, kan dette danne grundlag for stress, kronisk stress. Kroppen bliver stresset, når sindet er på overarbejde konstant. 

Stress kan man dø af. 

Det lyder vildt men jeg er sikker på, at det var klangskålene, der reddede mit liv. Klangskålenes beroligende frekvenser resulterede i bedre søvn, afspænding af muskler og led, ro og nærvær. Læs gerne hvad Fyens.dk i 2017 skriver i artiklen: ..."Nu bekæmper hun stress med klanglyde": -->> tryk her

Ved et tilfælde fandt jeg ud af hvordan klangskålene kunne mindske tankemylder og tinnitus, angst og frygt, vrede, sorg og depression, samt følelsen af ikke at kunne slå til og at være overbebyrdet.

Stress skal tages alvorligt. Det skal alle symptomerne der kommer i kølvandet heraf også.

Med min viden indenfor anatomi og fysiologi, samt traditionel kinesisk medicin, de fem elementer, meditation, mindfulness og de klangterapeutiske redskaber, som jeg kender til - så er jeg godt rustet som alternativ behandler til at kunne hjælpe dig ovenpå og videre igen efter stress.

Klangmassage er ideelt når du kender til: dårlig hukommelse, koncentrationsbesvær , glædeskløshed og ingen appetit ved livet
Klangmassage bygger immunforsvaret op og styrker den generelle følelse af velvære.

Kort sagt; Forkæl krop og sind med Klangmassage.


Titel:
Frederiksberg: Bestil tid til Individuel Klangmassagebehandling v/Anne Viese
Sted:
Hos Norup, Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg
+

fredag d. 4. juni 2021

+

fredag d. 10. september 2021