Hop til hovedindholdet

Klang-oplevelser.dk logo

Tilbud på Klangmassage behandling


Alle skal have mulighed for at kunne give sig selv eller een, man har kær en Klangmassagebehandling, derfor får du en god rabat de næste par måneder.

 

Om Anne Viese:
Jeg er en vis kvinde i midten af 40'erne, bosiddende i Odense med min teenager-søn. Jeg har været fuldtidsselvstændig med www.Klang-oplevelser.dk siden starten af 2016. Tre år tidligere købte jeg min første Klangskål.

Stress kan man dø af. 

Det lyder vildt men jeg er sikker på, at det var klangskålen, der reddede mit liv. Klangskålens beroligende frekvenser resulterede i bedre søvn, afspænding af muskler og led, ro og nærvær ikke mindst. Læs hvad Fyens.dk skriver i artiklen: ..."Nu bekæmper hun stress med klanglyde": -->> tryk her

Ved et tilfælde fandt jeg ud af hvordan klangskålene kunne mindske tankemylder og tinnitus, angst og frygt, vrede, sorg og depression, samt følelsen af ikke at kunne slå til og at være overbebyrdet.

Stress skal tages alvorligt. Det skal alle symptomerne der kommer i kølvandet heraf også.

Med min viden indenfor anatomi og fysiologi, samt traditionel kinesisk medicin, de fem elementer, meditation, mindfulness og healing - så er jeg godt rustet til at kunne hjælpe dig ovenpå og videre igen efter stress.

Klangmassage kan også bruges til andet end stress. Klangmassage har vist sig at kunne hjælpe med at styrke hukommelse, koncentration, glæde og appetit ved livet, immunforsvaret og generel velvære.

Kort sagt; Forkæl krop og sind med Klangmassage.


Titel:
Odense C: Klippekort til Individuel Klangmassage forløb v/Anne Viese
Sted:
Klang-oplevelser.dk/ v Anne Viese, Buchwaldsgade 15 B, 5000 Odense C
Arrangør:
Klang-oplevelser.dk, 60661631, Annes@klang-oplevelser.dk
+

onsdag d. 21. april 2021