Klang-oplevelser.dk

Klang og Stilhed med Flow -Klangmassage og klangbad


Dato og tid

Fredag d. 17. maj 2019 kl. 10:00 til Lørdag d. 18. maj 2019 kl. 17:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 15. maj 2019 kl. 09:00

Sted

Body S|D|S i Parken

Øster Allé 56
2100 København Ø

Arrangør

Klang-oplevelser.dk
Klang-oplevelser.dk
Tlf: +45 60661631
Annes@klang-oplevelser.dk

Klang og stilhed for dig der ønsker ro og nærvær

En weekend i samklange med klangskåle og syngeskålenes nærværende univers. Her har vi fokus på Klangmassagen og klangbadet som individuel behandlingsform. Du kommer helt tæt på klangskåle, frekvenser og vibrationer.

Klang og Stilhed eller stilhed med klang.
Klangmassage og klangbad er et stilhedskabende naturligt middel mod heling og bedring. Klangenes frekvenser genopretter balancen og som ringe i vandet vil du opnå heling i muskler, knogler, led, bindevæv og nervebaner. Ja sågar i auraen og medidianbanerne. Vi mediterer til lydene og til mine guidede klangmeditationer. 

Har du længe gået med en drøm om at blive behandler eller blot at kunne behandle dine omgivelser. Hvadenten det er dig selv, din familie, eller en partner, der måtte trænge til ro og nærvær, vitalitet og styrke, så lærer du klangmassagens grundtrin, om behandleres rolle, meridianbaner og flow, meditationens kunst og klangbadets beroligende karakter. 

Indhold 
Undervisning
Praktiske Øvelser
Opskrift på Klangbad og Klangmassage 
Kursusbevis
Kaffe og kage
Nyttige links mm. 
Mulighed for at få dine kontaktoplysninger på hjemmesiden: Klang-oplevelser.dk  

Program
Fredag kl. 10-19
Lørdag kl. 10-18

Lokation
Foregår i lukrative lokaler hos Body SDS, der ligger i Parken:
Øster Allé 56, 4. Sal. København Ø. (Der er elevator)

Vi starter og slutter kurset med klangmeditation og klangbad suppleret med klangskåle og syngeskåle. Dette er en ideel måde for dig at finde ro i tankerne, afspænde kroppen og komme “hjem” i dig selv. 

Det ligger i vores system at for at modtage, må vi yde. Du må yde førend du kan nyde. Der opstår oftest en overvægt af, at vi giver mere end vi modtager. Modtage energi og overskud. Vi kører os selv i sænk, når vi øser og øser ud af vores energi og overskud.

Vi giver af et godt hjerte. Er du en giver eller en modtager? Når du lærer klangmassagen terapi form godt at kende vil du erfare at du som Klangaktør både bliver den givende og modtagende part.

Med klang-oplevelsers vifte af muligheder indenfor Klangmassage, klangmeditation og klangbad - hvilket du opnår erfaringer med under kurset, giver dig mulighed for at hjælpe dig selv med at komme i balance. Og når balancen er genfundet, vil du kunne tage skridtet videre og lade netværket smage på klangene.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage, men har du taget mine Klangmassage snusekurser eller har oplevet Klangmassage behandlinger af mig, har du en idé om, hvad Klangmassage kan.

Du er velkommen til at læse mere inden du beslutter dig for om det er mig du vil modtage Klangmassage undervisning af. Der er tre kurser som du kan tage enkeltvis og uafhængig af hinanden. Hvert Klangmassage kursus giver dig et kursusbevis for hvert modul. Når du har taget alle tre kurser modtager du uddannelses bevis på, at du er klangmassør og Klangaktør. Læs mere her

Har du allerede truffet din beslutning om at du vil med på mine kurser, så tilmeld dig herunder.

Hjertelige klanghilsner 
Anne Viese

PS. Du er velkommen til at betale med mobile pay til 69378, hvis det er nemmest for dig. Du modtager en bekræftelse straks efter, når du køber dit kursus på nedenstående link.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Klang-oplevelser.dk
Klang-oplevelser.dk
Tlf: +45 60661631
Annes@klang-oplevelser.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Klang-oplevelser.dk
Klang-oplevelser.dk
Tlf: +45 60661631
Annes@klang-oplevelser.dk