Klang-oplevelser.dk

Klang og Stilhed med Sjæl -Klangmassage og Klangmeditation


Dato og tid

Fredag d. 22. februar 2019 kl. 18:00 til Søndag d. 24. februar 2019 kl. 16:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 21. februar 2019 kl. 06:00

Sted

Body S|D|S i Parken

Øster Allé 56
2100 København Ø

Arrangør

Klang-oplevelser.dk
Klang-oplevelser.dk
Tlf: +45 60661631
Annes@klang-oplevelser.dk

Klang og stilhed for dig der ønsker ro og nærvær

Opgrader dine kvalifikationer som behandler, yoga instruktør, pædagog eller noget helt fjerde.

En weekend i samklange med klangskåle og syngeskålenes nærværende univers. Her har vi fokus på Klangmassagen og klangbadet som individuel behandlingsform. Du kommer helt tæt på klangskåle, frekvenser, vibrationer og oplever på egen krop, hvordan klangene virker på krop, psyke og aura.

Klang og Stilhed eller stilhed med klang. Klangmassage og klangbad er et stilhedskabende naturligt middel mod heling og bedring. Klangenes frekvenser genopretter balancen og som ringe i vandet vil du opnå heling i muskler, knogler, led, bindevæv og nervebaner. Ja sågar i auraen og medidianbanerne. Vi mediterer til lydene og til mine guidede klangmeditationer. 

Har du længe gået med en drøm om at blive behandler eller blot at kunne behandle dine omgivelser. Hvadenten det er dig selv, din familie, eller en partner, der måtte trænge til ro og nærvær, vitalitet og styrke, så lærer du klangmassagens grundtrin, om behandleres rolle, meridianbaner og flow, meditationens kunst og klangbadets beroligende karakter. 

Program
Fredag kl. 18-21
Lørdag kl. 10-18
Søndag kl. 11-16

Når du oplever klangskålenes magiske virkninger, bliver de helt naturligt integreret i din hverdag - og bliver et godt supplement på de talenter du i forvejen har.

Smerter er budskaber til os. Når klangene sættes i svingninger, vil toner, frekvenser og vibrationer bade os. Terapi klangskålene går dybt og vil med deres masserende effekter trænge langt ind i kroppen, finde blokeringen og på nænsom vis afspænde hver muskel ja hver fiber i vores krop. 

Hver dag starter vi med meditation suppleret med klangskåle og syngeskåle. Dette er en ideelt måde for dig at finde ro i tankerne, afspænde kroppen og komme “hjem” i dig selv. 

Det ligger i vores system at for at modtage, må vi yde. Du må yde førend du kan nyde. Der opstår oftest en overvægt af, at vi giver mere end vi modtager. Modtage energi og overskud. Vi kører os selv i sænk, når vi øser og øser ud af vores energi og overskud.

Vi gør det af et godt hjerte. Og når du til sidst ikke har mere at give af, siger kroppen stop. Det gør den ved at give os smerter.

Med klang-oplevelsers vifte af muligheder indenfor Klangmassage, klangmeditation og klangbad kan du hjælpe dig selv med at komme i balance. Og når balancen er genfundet, vil du kunne tage skridtet videre og lade netværket smage på klangene.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage, men har du taget mine Klangmassage snusekurser eller har oplevet Klangmassage behandlinger af mig, har du en idé om hvad Klangmassage kan.

Skab balance i dit eget liv med klangskåle og giv herefter gaven videre, når du er klar.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. Ring endeligt til mig på 60661631, hvis du vil høre mere inden du tilmelder dig.

Klanghilsner

Anne Viese

PS. Du kan låne klangskåle og køller under kurset eller bestille et professionelt Klangmassage sæt.

PPS. Lokationen ændres til en adresse på Frederiksberg, præcis lokation får du senest d. 4/2

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Klang-oplevelser.dk
Klang-oplevelser.dk
Tlf: +45 60661631
Annes@klang-oplevelser.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Klang-oplevelser.dk
Klang-oplevelser.dk
Tlf: +45 60661631
Annes@klang-oplevelser.dk