Klang-oplevelser.dk

Sove klangkoncert - Soundbath Overnight


Dato og tid

Fredag d. 5. april 2019 kl. 20:00 til Lørdag d. 6. april 2019 kl. 08:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 5. april 2019 kl. 17:00

Sted

Rudolf Steiner Seminariet Audonicon
Grønnedalsvej 14
8660 Skanderborg
Denmark

Arrangør

Klang-oplevelser.dk
Klang-oplevelser.dk
+45 60661631
Annes@klang-oplevelser.dk

Oplev en hel nat i klangenes nærende nærvær.

Vi inviterer dig til en hyggelig overnatnings klangoplevelse i smukke fredfyldte lokaler i Skanderborg, hvor Audonicon byder på dekorerede lofter, glasmosaik og god akustik i et kirkeligt lokale med en kreativ atmosfære.

Vi byder dig velkommen til sove Klangkoncerten, en meditativ klangoplevelse, der renser krop og sind for tanker og uro med et fredfyldt klangbad efterfulgt af en guidet klangmeditation og vise ord om at tiltrække sine drømme, ønsker og håb.

Prorammet ser således ud:
  • Velkomst
  • FInd ro og nærvær med klangbad og klangmeditation kl. 20-21.15
  • Du bydes på en tår grøn the/kakao + nødder og frugt 21.15- 22
  • Du gør dig herefter klar til at finde ro. 
  • Soveklangkoncert kl. 22.30
  • Godmorgen kl. 06.00
  • Yoga og afspænding kl. 06.30
  • Morgenmad kl. 07-08
  • Kom godt og roligt videre

Vi stiller koncert syngeskåle og Klangmassage terapi klangskåle op således at du og øvrige deltagere finder en ledig madras imellem skåle og gonger. Herved får du oplevelsen af at blive “badet” i klange og frekvenser fra mere end 44 klang -og syngeskåle i alle tone varianter og størrelser.

Nogle skåle er harmoniske i klangen andre med “kant” helt andre skåle igen runger dybt, så man mærker gulvbrædderne vibrerer under een. Sangha syngeskålene er afstemt så de præcist passer til vores chakras, hvormed disse afbalanceres og styrkes.

Gongerne vi har med er en “Jord” gong, en “Mars” gong og en “symphonie” gong. Disse danner en 3 klang, hvilket styrker vores jordpunkt, vores grounding, vores Hara og rodchakra. Desuden danner “symfonien” et hav af overtoner og samklange, der heler og beroliger krop og aura. Når vi benytter os af forskellige teknikker får vi klangenes grundtoner til at smelte sammen, hvorved nye toner fødes og disse går ind på vores rygrad, genskaber balancen med vores kerne, dybt ind i essensen og giver vores maskuline kraft et vitamin boost.

Syngeskålene og klangskålenes feminine indtryk fletter sig sammen med gongerne kraftfulde udtryk -sammen flettes et farverigt lydtæppe, der pakker sit publikum ind med blide fredfyldte tonearter. 

En usigelig glæde og taknemmelighed så stor fylder vores indre univers og giver os følelsen af at være konnektet med vores sjæl, moder jord og universets magiske kraft.

En sove klangbadskoncert nulstiller din krop og dit sind og giver dig følelsen af at komme “hjem”. Lande i kroppen, blive bevidst tilstede i nuet og opleve nærværet, freden og kærligheden i dit indre univers.

Vel mødt - Namasté

Fredelige Klanghilsner 

Anne Viese og medhjælpere.

www.klang-oplevelser.dk

P
S. Du har mulighed for at betale din billet med mobilepay til 69378, skriv blot “Nat med klang + dit tlf nr”

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Klang-oplevelser.dk
Klang-oplevelser.dk
+45 60661631
Annes@klang-oplevelser.dk