Hop til hovedindholdet

Anne Viese - indehaver af Klang-oplevelser.dk logo

Odense: Klangmassage i varmtvandsbassin v/Anne Viese


Dato og tid

Søndag d. 22. august 2021 kl. 14:30 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 20. august 2021 kl. 09:30

Sted

Rosengårdsskolen afsnit E, Stærmosegårdsvej 51, 5230 Odense Rosengårdsskolen afsnit E
Stærmosegårdsvej 51
5230 Odense

Odense: Klangmassage i varmtvandsbassin v/Anne Viese


Arrangementsbeskrivelse

Klangmassage i vand


Giv dig selv og en kær ven eller veninde et åndehul, hvor I sammen og hver for sig får mulighed for at mærke, hvad en klangterapeutisk behandling i vandet er. 

Klangmassage i varmtvandsbassin i Odense foregår således at du/I ankommer til aftalt tid. Her tager I jer et bad og klæder om til badetøj.

Jeg introducerer dig/jer i brugen af klangskåle og fortæller hvad der kendetegner en Klangskål og en syngeskål. Når du/Ier klar til at træde ned i det varme vand, viser jeg, hvordan skålenes klange sættes i svingninger.

Nede i det varme vand får du instruktioner og bliver nu istand til at give og modtage en simpel Klangmassage behandling i varmtvandsbassinet. 

Jeg viser dig og dine veninder og/eller familie yderligere teknikker med klangskålenes frekvenser nede i vandet og hvis du er den første til at modtage klangenes beroligende lydbølger, mens du flyder i vandet, vil du føle det som om du bliver pakket ind med Klangmassage og lydterapi. 

Det er en klangterapeutisk behandling du kan leve højt på i mange dage efter. Jo flere gange du giver dig selv en sådan klangoplevelse jo dybere i kroppens led, muskler og bindevæv vil klangene forplante og manifestere sig. 

Klangterapeutisk Klangmassage kombineret med undervisning er den ideelle måde hvorpå du dels kan få en oplevelse med dem du holder af og samtidig få behandlet dine skavanker eller fysiske/psykisk ubehag.

Det er vigtigt at drikke nok med vand både før under og efter en sådan luksus klangoplevelse, da klangenes frekvenser har en afspændende og særdeles udrensende effekt. 

Se evt min introduktionsfilm til Klangmassage i varmtvandsbassin


Jeg glæder mig til at kunne introduksere dig for klangenes afslappende og beroligende virkninger for krop, sind og sjæl - nede i det 34 grader varme vand. Klanghilsner
Anne Viese

PS. Der er maks plads til 6 deltagere til undervisning nede i vandet. 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Anne Viese - indehaver af Klang-oplevelser.dk
Klang-oplevelser.dk
Tlf: +45 60661631
Annes@klang-oplevelser.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Anne Viese - indehaver af Klang-oplevelser.dk
Klang-oplevelser.dk
Tlf: +45 60661631
Annes@klang-oplevelser.dk